Snow Safety Module

Deze opleiding voor ‘professionals’ bestaat uit 3 theoriedagen in Nederland en 6 praktijkdagen in de Alpen. Afsluitend aan de praktijkdagen vindt er een theorie-examen en een examen pieperzoeken plaats. De praktische vaardigheden en de vooruitgang daarin worden gedurende de hele week beoordeeld door de berggidsen die de groepen begeleiden. Alle gidsen en instructeurs zijn Nederlandstalig en ook de examens vinden in het Nederlands plaats.

De Snow Safety Module is toegankelijk voor iedereen met een Ski- of Snowboardleraar B 1 diploma, een Oostenrijks Landes I diploma of gelijkwaardige andere opleiding. Bij twijfel kan daarover contact worden opgenomen met de NSkiV (Joey de Jong: 070 310 11 43).

Kosten

De kosten voor de cursus (theorie plus praktijk incl. gids- en examenkosten en onderdak op basis van half pension, excl. liftpas) bedragen: € 949,- incl. Pro-dag, excl. Lawine I theorie.

Inschrijven kan hier

Periode

De eerste twee theoriedagen kunnen op verschillende locaties in Nederland gevolgd worden tijdens de reguliere theoriecursussen Lawine I. Een overzicht van cursusdata en locaties kun je onder de knop Lawine I vinden. De derde theoriedag vindt voorafgaand aan de praktijk plaats in Den Haag. Dit jaar is dat op 15 februari 2017.

De praktijkdagen vinden van maandag 13 tm vrijdag 17 maart 2017 plaats in Klosters, Zwitserland.                                (aankomst zondagmiddag 12 maart, vertrek vrijdagmiddag 17 maart)

Inschrijven

Inschrijven kan via deze link. Bij Joey de Jong kun je praktische vragen over deze cursus stellen: 070 310 11 43 of J.dejong@wintersport.nl.