Piepertraining

4 december 2016

Bilthoven

 

(Op tijd klaar voor een eventuele Sinterklaas-avond!)

 

Voor wie het Pieperfest heeft gemist is er een nieuwe kans. Train je pieperskills op zondag 4 december in Bilthoven nog voor Sinterklaas komt. Alle stappen van het zoeken met piepers en sonderen worden stap voor stap geleerd of weer op scherp gezet door de instructeurs van het Snow Safety Center. Van piepercheck tot fijnzoeken en sonderen. Leer van de besten, test nieuwe modellen en wees op tijd klaar voor het poederseizoen! Voor mensen met ervaring is er speciale aandacht.

Start: 9.15 met koffie,

9.30 uur start programma

15.00 uur einde

Kosten: € 50,- incl. lunch

Inschrijven

 

 

 

 

Pieperfest 2016 op 25 september!

 

Begin je seizoen goed!

Ieder safetyseizoen begint met ons ‘Pieperfest’; een dag gewijd aan de omgang met veiligheidsmateriaal, zoals lawinepiepers en rugzakken met airbags.  Er zijn lezingen over materiaal: hoe werken lawinepiepers en airbags? Werken ze goed? En hoe organiseer je een redding? Er zijn lezingen en oefenstations voor ieder niveau. Uiteraard staan de instructeurs van het Snow Safety Center de hele dag voor je klaar om je te begeleiden.

Verder zijn er stands met veiligheidsmateriaal en kun je de jaarlijkse check van je airbag gratis uitvoeren. Al eens een elektrische airbag gezien? Wil je de nieuwste types piepers proberen? Updates voor de software van je pieper nodig? En natuurlijk: alles vragen wat je maar wilt!

Het precieze lezingprogramma blijft nog even een verrassing.

Voor de ‘happy few’ zeer ervaren zoekers wordt er voor een klein groepje weer een ‘expert class’ aangeboden!

Kortom: een volledige dag gericht op de situatie die we het liefste nooit mee willen maken!

 

Prijs: €50,-  (incl. 21% BTW).

Het Pieperfest is inclusief lunch.

Wanneer:  zondag 25 september 2016

Start: 9.30 uur inchecken

Einde: ongeveer 16.30 uur

Waar: Beachclub Aloha Wijk aan Zee (Velsen Noord)

INSCHRIJVEN