Lawine I Theorie

We hebben in 2020 onze cursussen weer onder handen genomen aan de hand van gebruikerservaringen van cursisten. Dit heeft geleid tot een vereenvoudiging van het programma, dat ook beter aansluit bij de verwachtingen van onze gidsen. Efficiënter, leuker, makkelijker!

De doelstelling van Lawine I blijft hetzelfde als altijd. Je leert de basis om verstandig onderweg te kunnen zijn buiten de piste in en in de directe omgeving van een skigebied. Geen ingewikkelde sneeuwkunde, geen onnodige wetenschap, maar een hele praktische benadering. Beslissingen nemen daar draait het om!

In 2 dagen of 4 avonden theorie leer je de basis die je nodig hebt om verstandig te kunnen freeriden. Verzorgde presentaties met talloze filmpjes en fotomateriaal. Natuurlijk zijn er veel praktische oefeningen en doen we veel vraag & antwoord sessies. Het 3×3 systeem, beslisstrategieën, hoe zit het met wind en triebschnee, het lawinebericht, rijtactieken, de factor mens, enz, enz. Eigenlijk teveel om op te noemen!

 

WE MOGEN WEER!

Je kunt kiezen uit ons assortiment:

LIVE: Zoals het er nu naar uitziet mogen we weer lekker ‘in class’ cursus geven. Leren van (de vragen van) je mede-cursisten, gezelligheid, tips van de groep over de beste freeride-spots en natuurlijk een instructeur die alle vragen kan beantwoorden en helpt met de praktische opdrachten.

ONLINE: Vorig hebben we noodgedwongen ervaring opgedaan met het verzorgen van online cursussen. Die opgedane ervaring willen we niet verloren laten gaan en bovendien kan niet iedereen even makkelijk naar Zoetermeer komen.

Data theorie Lawine I

LIVE DAGCURSUS (2 dagen):

November

  • zondag 21 & zaterdag 27 november 2021 – van 10 tot 16.30 uur – Snowworld, Zoetermeer Je kunt HIER inschrijven

De kosten bedragen € 140,- inclusief lesmateriaal, exclusief eten/drinken.

ONLINE (4 avonden):

November/december 2021

  • Dinsdagavonden 30 nov, 7, 14 en 21 december 2021. Start 20.00 uur; einde ongeveer 22.30 uur. Je kunt HIER inschrijven.

Kosten bedragen € 100,- inclusief eten en drinken 😉

 

Voorwaarden voor deelname theorie: Geen! Je kunt de theorie natuurlijk los volgen, maar de combinatie met de praktijk is pas echt waardevol!

 

Let op: na inschrijving krijg je een melding dat er een email is verstuurd, maar dit gebeurt in werkelijkheid pas later!