Online Corona opties

Corona, COVID; je weet wel. We hebben toevallig vorig jaar, nog voor de pandemie, geëxperimenteerd met een online cursus. De ervaringen waren:

  • het is praktisch gezien erg gemakkelijk, er is bijvoorbeeld geen reistijd
  • het is voordelig omdat we geen zaalhuur en koffie hoeven te betalen

Maar ook:

  • het is iets minder informatief. Niet omdat wij nou zo geweldig lesgeven, maar vooral doordat cursisten ‘live’ meer vragen stellen
  • het is ietsje saaier: voor de lesgever is het veel moeilijker om de boel wat op te vrolijken en het wordt dus wat ‘zakelijker’ en ‘schoolser’
  • last but not least: je hoort niet welke mede-cursist een fraai appartement ter beschikking heeft in dat fantastische freeride-gebied!!! 😊

Vernieuwde opzet Lawine I Theorie

We hebben in seizoen 2019-2020 onze cursussen weer onder handen genomen aan de hand van gebruikerservaringen van cursisten. Dit heeft geleid tot een vereenvoudiging van het programma, dat ook beter aansluit bij de verwachtingen van onze gidsen. Efficiënter, leuker, makkelijker!

De doelstelling van Lawine I blijft hetzelfde als altijd. Je leert de basis om verstandig onderweg te kunnen zijn buiten de piste in en in de directe omgeving van een skigebied. Geen ingewikkelde sneeuwkunde, geen onnodige wetenschap, maar een hele praktische benadering. Beslissingen nemen daar draait het om!

In 2 dagen of 4 avonden theorie leer je de basis die je nodig hebt om verstandig te kunnen freeriden. Verzorgde presentaties met talloze filmpjes en fotomateriaal. Natuurlijk zijn er veel praktische oefeningen en doen we veel vraag & antwoord sessies. Het 3×3 systeem, beslisstrategieën, hoe zit het met wind en triebschnee, het lawinebericht, rijtactieken, de factor mens, enz, enz. Eigenlijk teveel om op te noemen!

Data theorie Lawine I

(cursus duurt 2 dagen of 4 avonden)

ONLINE (4 avonden):

  • Dinsdagavonden 17 nov, 1, 8 en 15 december 2020. Je kunt HIER inschrijven.

Kosten bedragen € 100,- inclusief eten en drinken 😉

 

DAGCURSUS (2 dagen):

  • 10 & 17 januari 2021 – van 10 tot 16.30 uur – Snowworld, Zoetermeer Je kunt HIER inschrijven

De kosten bedragen € 140,- inclusief lesmateriaal, exclusief eten/drinken.

Let op: na inschrijving krijg je een melding dat er een email is verstuurd, maar dit gebeurt in werkelijkheid pas later!

Voorwaarden voor deelname theorie: Geen! Je kunt de theorie natuurlijk los volgen, maar de combinatie met de praktijk is pas echt waardevol!