In afwachting van onze nieuwe site vind je hier alvast de data voor de Theorie Lawine I voor

seizoen 2023-2024

Theorie Lawine I online

Periode 1:

Vier avonden

Data: Maandagen 13, 20 en 27 november 2023 en 4 december 2023

Prijs: € 125,-

Start: 19.30 uur

HIER  kun je tickets bestellen voor de Theorie Lawine I

Periode 2:

Vier avonden

Data: Dinsdagen ,9, 16, 23 en 30 januari 2024

Prijs: € 125,-

Start: 19.30 uur

HIER  kun je tickets bestellen voor de Theorie Lawine I

 

We zijn nog bezig een zaal te vinden voor onze

in class Theoriecursussen!!

 

Theorie Lawine I in class           

Twee dagen

Data:

Start: 10.00 uur

Locatie: Snowworld Zoetermeer

Prijs: € 140,-

Max deelnemers: 35

HIER  kun je tickets bestellen voor de Theorie Lawine I

 

Lawine I Theorie

We hebben in 2020 onze cursussen weer onder handen genomen aan de hand van gebruikerservaringen van cursisten. Dit heeft geleid tot een vereenvoudiging van het programma, dat ook beter aansluit bij de verwachtingen van onze gidsen. Efficiënter, leuker, makkelijker!

De doelstelling van Lawine I blijft hetzelfde als altijd. Je leert de basis om verstandig onderweg te kunnen zijn buiten de piste in en in de directe omgeving van een skigebied. Geen ingewikkelde sneeuwkunde, geen onnodige wetenschap, maar een hele praktische benadering. Beslissingen nemen daar draait het om!

In 2 dagen (in class) of 4 avonden (online) theorie leer je de basis die je nodig hebt om verstandig te kunnen freeriden. Verzorgde presentaties met talloze filmpjes en fotomateriaal. Natuurlijk zijn er veel praktische oefeningen en doen we veel vraag & antwoord sessies. Het 3×3 systeem, beslisstrategieën, hoe zit het met wind en triebschnee, het lawinebericht, rijtactieken, de factor mens, enz, enz. Eigenlijk teveel om op te noemen!

 

WE MOGEN WEER!

Je kunt kiezen uit ons assortiment:

In Class: Zoals het er nu naar uitziet mogen we weer lekker ‘in class’ cursus geven. Leren van (de vragen van) je mede-cursisten, gezelligheid, tips van de groep over de beste freeride-spots en natuurlijk een instructeur die alle vragen kan beantwoorden en helpt met de praktische opdrachten.

ONLINE: Vorig hebben we noodgedwongen ervaring opgedaan met het verzorgen van online cursussen. Die opgedane ervaring willen we niet verloren laten gaan en bovendien kan niet iedereen even makkelijk naar Zoetermeer komen.

 

 

Voorwaarden voor deelname theorie: Geen! Je kunt de theorie natuurlijk los volgen, maar de combinatie met de praktijk is pas echt waardevol!