Theorie Lawine II

Kennis is macht! Daarom is er een vervolg op Lawine I, de WePowder Academy, of een ‘Alpinkurs’. De theoretische onderwerpen worden verdiept en er is ruimte voor wat pure sneeuwkunde. Nieuw tov de Theorie Lawine I zijn kaartlezen, toerenplanning en een uitgebreidere en complexere beslisstrategie die wat meer mogelijkheden geeft. Met Lawine II theorie ‘in the pocket’ begint het echt ergens op te lijken!

Onderwerpen zijn onder andere het lawinebericht voor pro’s, soorten lawines en bijbehorende tactieken (‘lawinescenario’s’), lezen van een alpiene kaart, route inmeten, tijdsplanning, etc.

Data theorie Lawine II (de cursus duurt 2 dagen!)

De kosten bedragen € 140,- inclusief lesmateriaal, exclusief eten/drinken.

 

Voorwaarden voor deelname Theorie Lawine II: Theorie Lawine I, WePowder Academy I of gelijkwaardig (bijv. Alpinkurs) gevolgd hebben.

Update-dag voor Module 2 WePowder

Mensen die de Module 2 van de WePowder Academy hebben gevolgd en mee willen naar de praktijk Lawine II dienen een ‘update-avond’ te volgen. Deze vindt plaats op:

  • Maandagavond 11 januari 2020 bij MK Skiservice, Bilthoven – INSCHRIJVEN kan binnekort

De kosten bedragen € 45,- inclusief lesmateriaal, exclusief eten/ incl. koffie

 

Voorwaarden voor deelname update-dag Module II: WePowder Academy Module I & II gevolgd hebben, of alleen Module II in combinatie met de Snow Safety Center Theorie Lawine I.

ALLE CURSUSSEN ONDER VOORBEHOUD VAN VOLDOENDE INSCHRIJVINGEN!